We are travelers - SAS

We are travelers - SAS

Sommar plantering 24 maj 2021 (Överjärva gård - Solna)
Visa Dag | Visa vecka | Visa månad | Visa händelser
2021-05-24 (17:00 - 20:00)

Följ med SAS Group Club till planteringkväll måndag 24 maj

Vi hoppas du vill följa med oss på Överjärva gård för att lära dig mer om blommor och hur man bäst planterar inför den kommande sommaren.

Vi börjar med att tipsa om lämpliga sommarblommor & kryddor för kruka & balkong. Sen kör vi igång med skapandet av egna sommarkrukor. Det blir också tid för fika.

Vi blir utomhus. Om det skulle regna går vi in i växthuset och sprider sig.

Priset för detta evenemang är 395 kr för yrkesaktiva medlemmar.

I priset ingår:
1h kurs
Sommarblommor
En kruka (i plast)
Fika

Vi startar kl. 17:00 och håller på i ca 2,5 timmar.

Det blir inte möjligt att betala direkt på sajten. Du anmäler dig här och om vi har tillräckligt med personer för att hålla evenemanget kommer du få ett annat mejl med information om betalning. Det sker via bankgiro eller swish.

Pensionärer: Pensionärer är välkomna att anmäla sig i mån av plats. De måste kontakta evenemangsansvarig per mejl och inte boka via sajten. Priset blir då 650kr.

Väntelistan: Om evenemang är fullbokat kan du anmäla dig på väntelistan i fall det blir någon ledig plats efteråt. Du anmäler dig per mejl till evenemangsansvarig.

Avbokning: Anmälan är bindande. Om du inte kan komma till evenemang måste du kontakta evenemangsansvarig så snart som möjligt. Du kan inte ge din plats till någon du känner. Om vi kan ersätta dig så får du pengar tillbaka, om vi inte kan ersätta dig kommer du inte att få återbetalning.

Bokningen för detta evenemang öppnar 11 maj kl 14:00

Sista anmälning är 18 maj 2021

Kontaktperson för detta evenemang är Maud: maudzeidlitz2@hotmail.com

Denna händelse är inte längre bokningsbar