We are travelers - SAS

We are travelers - SAS

Accro Park 23sep21 (Accro Park - Upplands-Bro)
Visa Dag | Visa vecka | Visa månad | Visa händelser
2021-09-23 (15:45 - 18:00)

Följ med SAS Group Club till Accro Park torsdag 23 september

Välkommen att tillsammans med SAS Klubben gå på en äventyrlig kväll bland trädkronorna.

Har du alltid drömt om att klättra runt bland trädkronorna? Nu har du chansen att följa med SAS Klubben på en äventyrlig kväll på Bro Accropark där vi testar klättring på höghöjdsbanor i på sju olika nivåer.
Du klär dig sportigt och med skor med stabil sula. På plats börjar evenemanget med en genomgång av säkerhet och banan med guide från Accropark innan vi själva tar oss an banorna där man tar sig mellan olika plattformar genom klättring eller zipline. Aktiviteten passar dig som inte är höjdrädd.

Vi träffas kl.15:45 (aktiviteten börjar 16:00 och slutar kl.18:00)
Adress: Hällkanavägen 13, 197 91 Upplands-Bro

Priset för detta evenemang är 200 kr för yrkesaktiva medlemmar.

I priset ingår:
Säkerhet genomgång och guide
2 timmars klättring och zipline

Dricka och snacks finns inte att köpa på plats så ta med egna.

Betalning: Det blir inte möjligt att betala direkt på sajten. Du anmäler dig här och om vi har tillräckligt med personer för att hålla evenemanget kommer du få ett annat mejl med information om betalning. Det sker via bankgiro.

Pensionärer: Pensionärer är välkomna att anmäla sig i mån av plats. De måste kontakta evenemangsansvarig per mejl och inte boka via sajten. Priset blir då 315kr.

Väntelistan: Om evenemang är fullbokat kan du anmäla dig på väntelistan i fall det blir någon ledig plats efteråt. Du anmäler dig per mejl till evenemangsansvarig.

Avbokning: Anmälan är bindande. Om du inte kan komma till evenemang måste du kontakta evenemangsansvarig så snart som möjligt. Du kan inte ge din plats till någon du känner. Om vi kan ersätta dig så får du pengar tillbaka, om vi inte kan ersätta dig kommer du inte att få återbetalning.

Bokningen för detta evenemang öppnar 10 september kl.12:00

Sista anmälning är 14 september 2021

Kontaktperson för detta evenemang är Pernilla: Pernilla.Bredolt@sas.se

Denna händelse är inte längre bokningsbar