We are travelers - SAS

We are travelers - SAS

Al Dente Matlagningskurs (Stockholm)
Visa Dag | Visa vecka | Visa månad | Visa händelser
2021-10-20 (16:30 - 20:30)

Följ med SAS Group Club till en matlagningskurs onsdag 20 oktober

Välkommen att tillsammans med SAS Klubben gå på Al Dente Matlagningskurs.

Bokning är stängd. Om du vill anmäla dig vänlig kontakta Maud: maudzeidlitz2@hotmail.com 

Så här kommer kvällen gå till.
Vi ses i Al Dente's matstudio där vi startar med en italiensk aperitivo - kanske tar ni med en prosecco och skålar in kvällen! 
Vår kursledare presenterar menyn och fördelar recepten mellan alla gäster. Nu sätter vi igång och lagar mat! 
Bra jobbat! Nu är det dags att ta av sig sitt förkläde och slå sig ner vid vårt rustika köksbord. Middagen vi lagat avnjuter vi tillsammans med gott vin som vi medtar själva. 
Nu börjar personalen duka av och det finns tid för att handla i delikatessbutik, pudra näsan och dricka upp sista vinet. 

Meny:
Bruschetta med karamelliserad rödlök med mascarponekräm & färsk basilika OCH Bruschetta med italiensk salsiccia som ni stoppar själva och smaksätter med vitlök, parmesan, citron, färska örter.
Färsk handgjord spenatravioli fylld med krämig ricotta och parmesan serveras med salvia, brynt smör och rostade mandlar .
Krispiga och saftiga parmesangratinerade spetspaprikor fyllda med soltorkade tomater, vitlök, persilja och peperoncino.
Insalata di stagione - sallad gjord på rödlök, fänkål, spenat, apelsin och oliver. Toppas med kallpressad olivolja och citron.
Gelatofrossa - italiensk krämig gelato. Välj mellan: Pistage, citron, hasselnöt, saffran, choklad, saltlakrits eller vanilj.

Vi träffas på plats 16:30.
Adress meddelas efter bekräftad anmälan. Det blir Karlbergsvägen eller Roslagsgatan.

Priset för detta evenemang är 595 kr för yrkesaktiva medlemmar.

I priset ingår vad som finns i beskrivning.
Vinet under måltid måste du ta själv.

Betalning: Det blir inte möjligt att betala direkt på sajten. Du anmäler dig här och om vi har tillräckligt med personer för att hålla evenemanget kommer du få ett annat mejl med information om betalning. Det sker via bankgiro.

Pensionärer: Pensionärer är välkomna att anmäla sig i mån av plats. De måste kontakta evenemangsansvarig per mejl och inte boka via sajten. Priset blir då kr.

Väntelistan: Om evenemang är fullbokat kan du anmäla dig på väntelistan i fall det blir någon ledig plats efteråt. Du anmäler dig per mejl till evenemangsansvarig.

Avbokning: Anmälan är bindande. Om du inte kan komma till evenemang måste du kontakta evenemangsansvarig så snart som möjligt. Du kan inte ge din plats till någon du känner. Om vi kan ersätta dig så får du pengar tillbaka, om vi inte kan ersätta dig kommer du inte att få återbetalning.

Bokningen för detta evenemang öppnar 04 oktober kl.18:00

Sista anmälning är 12 oktober 2021

Kontaktperson för detta evenemang är Maud: maudzeidlitz2@hotmail.com

Denna händelse är inte längre bokningsbar