We are travelers - SAS

We are travelers - SAS

Julgruppkurs Överjärvagård 01dec (Överjärvagård - Solna)
Visa Dag | Visa vecka | Visa månad | Visa händelser
2021-12-01 (17:45 - 19:45)

Följ med SAS Group Club till Julgruppskurs Onsdag 01 december

Nu är det jul igen (ja - faktiskt - alldeles snart!) och äntligen tid att sätta ihop en julgrupp att ge bort, eller dekorera hemmet med. I år kommer vi hålla till på Överjärva gård i Solna tillsammans med Linda Schilen som har återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon.

Under två härligt juliga timmar skapar du din alldeles egna personliga julgrupp. En julgrupp ska hålla ända fram till annandag jul! Ta gärna med en egen kruka, kärl som du vill plantera i då det finns ett begränsat utbud av planteringskärl att köpa i växthuset. I övrigt är växthuset som en godisbutik fyllt av växter, pärlor, kottar, ljushållare och mycket mer, allt för att du ska kunna skapa din egna magiska julgrupp! 

​Kurs är 2 timmar och börjar med inspirationsgenomgång. Det kommer finnas ett ”dukat bord” översållat med alla typer av dekorationer du kan önska och behöver för att kunna göra din egna unika bordsdekoration.

​Ta med dig varma kläder. Vi arbetar ute i själva växthuset och det kan vara lite kyligt i början, men när vi väl är igång brukar kreativiteten där inne värma oss alla och så har vi den mysiga braskaminen som eldas för fullt.

Under kvällen ger Linda oss 10% rabatt på växter och material så det är bara att ”maxa” sin julgrupp med allsköns växter och material.

Priset för detta evenemang är 395 kr för yrkesaktiva medlemmar.

I priset ingår:
Grundmaterial till julgruppen (lecakulor, jord, grönmossa)
Växter till ett värde av 300 kr
Gott adventsfika (Glögg / Kaffe / Lussebullar / Pepparkakor)

Vi träffas kl.17:45 på Överjärva gård i Solna (det går att åka kommunalt med pendel och buss)

Betalning: Det blir inte möjligt att betala direkt på sajten. Du anmäler dig här och om vi har tillräckligt med personer för att hålla evenemanget kommer du få ett annat mejl med information om betalning. Det sker via bankgiro.

Pensionärer: Inga pensionär till detta evenemang. 

Väntelistan: Om evenemang är fullbokat kan du anmäla dig på väntelistan i fall det blir någon ledig plats efteråt. Du anmäler dig per mejl till evenemangsansvarig.

Avbokning: Anmälan är bindande. Om du inte kan komma till evenemang måste du kontakta evenemangsansvarig så snart som möjligt. Du kan inte ge din plats till någon du känner. Om vi kan ersätta dig så får du pengar tillbaka, om vi inte kan ersätta dig kommer du inte att få återbetalning.

Bokningen för detta evenemang öppnar 11 november kl.18:00

Sista anmälning är 22 november 2021

Kontaktperson för detta evenemang är Maud: maudzeidlitz2@hotmail.com

Denna händelse är inte längre bokningsbar